Beépíthető sütők

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

Íves keskeny sütőbetét

Formailag az Íves Madaras ajtóhoz készül. (Az ívek méretei megegyeznek.)
Anyaga : Lemez és szögvas.
Üveg anyaga : Robax.
Mérete: 345 x 340 mm
Mélysége: 450 mm

Ára : 40.000 Ft

Íves széles sütőbetét

Szellőzővel ellátott.
Anyaga : Lemez és szögvas.
Üveg anyaga : Robax.
Mérete: 440 x 340 mm
Mélysége: 450 mm

Ára : 42.000 Ft

Öntvény ajtós sütőbetét üveges

Szellőzővel ellátott.
Anyaga : Öntvény.
Üveg anyaga : Robax.
Mérete: 350 x 350 mm
Mélysége: 450 mm

Ára : 38.000 Ft

Szögletes széles sütőbetét

Szellőzővel ellátott.
Anyaga : Lemez és szögvas.
Üveg anyaga : Robax.
Mérete: 440 x 320 mm
Mélysége: 450 mm

Ára : 42.000 Ft

300×300-as teli öntvény ajtós sütő

Ára : 35.000 Ft

300×300-as üveges ajtós sütő

Ára : 42.000 Ft

Beépíthető sütőbetétek kandallókhoz megfizethető áron!

Beépíthető sütőbetétek széles választékban, magas minőségben, megbízható cégtől, megfizethető áron, mindenkinek!

Napjainkban sokan döntenek úgy, hogy otthonukat egy kandallóval varázsolják hangulatossá és persze meleggé. A kandalló több szempontból remek megoldás, azonban sokan tartanak attól, hogy nehéz a karbantartása, illetve, hogy sokba kerül, ha javításra van szükség vagy valamilyen alkatrészt kell vásárolni. Ez azonban nem feltétlenül van így, hiszen cégünk kínálatából minden alkatrész, kiegészítő kedvező áron beszerezhető a kandallóhoz. Széles választékban kínálunk ajtókat és beépíthető sütőbetéteket is, amik talán a legfontosabb alkatrésznek számítanak.

Cégünk régóta foglalkozik kandallótechnikával, ezért nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Kínálatunkban csak olyan termékek találhatóak, amik hosszú távon is megbízhatók, nem okoznak csalódást a kandallótulajdonosoknak. A széles választék és a megbízhatóság mellett kiemelt figyelmet fordítunk a megfizethető árakra is, hiszen tudjuk, hogy ez is hatással van Ügyfeleink elégedettségére. Az ajtók mellett beépíthető sütőbetétekkel kapcsolatban is érdemes hozzánk fordulni. Sajnos sokan aggódnak amiatt, hogy a beépíthető sütőbetét cseréje túl drága, viszont cégünknél ezek az alkatrészek is kiváló ár-érték arányban kaphatók! Természetesen fontos, hogy a beépítést szakember végezze a munka- és tűzvédelmi előírásokat betartva, azonban a szakszerűen kicserélt alkatrész megfelelő, rendszeres karbantartással hosszú ideig megállja majd a helyét. A beépíthető sütőbetét kiválasztásakor figyelembe kell venni a termék méretét és alakját, szükség esetén ezzel kapcsolatban érdemes kikérni egy szakember véleményét is.

Amennyiben a beépíthető sütőbetétek iránt érdeklődik, ne menjen tovább, ugyanis cégünk mindenben a rendelkezésére áll! A beépíthető sütőbetétekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért és pontos árajánlatért keresse bizalommal munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, ők készséggel válaszolnak a kérdéseire!

Beépíthető sütőbetétek

Beépíthető sütőbetét az Ön kandallójához is!

beépíthető sütőbetét cseréjét mindenképp érdemes beiktatni, ha a kandalló felújítása mellett döntünk, hiszen ez az egyik legfontosabb alkatrész. Napjainkban egyre többen választják a kandallót, mint fűtőberendezést, hiszen a ez nem csak egyszerűen a meleget biztosítja, hanem különleges hangulatúvá is varázsolja a lakást. Idővel azonban, mint mindennek, a kandallónak is szüksége van egy kis felújításra, az elhasználódott alkatrészek kicserélésére. Ha Önnél most jött el ez az idő, ne menjen tovább, ugyanis nálunk egy helyen megtalál mindent, ajtókat, tűztérbetéteket és beépíthető sütőbetéteket is.

beépíthető sütőbetétek a berendezés kulcsfontosságú részei, ezért a kandalló felújítása esetén mindenképp érdemes beiktatni a cseréjüket. Fontos, hogy a felújítást szakember végezze, különös tekintettel a beépíthető sütőbetét üzembe helyezésére, ugyanis szigorú tűzvédelmi szabályoknak és tüzeléstechnikai előírásoknak kell megfelelni. A kéményre való rákötéséhez szükség van kéményseprő szakvéleményére is, aki huzatméréssel ellenőrzi a megfelelő huzatot.

Annak érdekében, hogy a beépíthető sütőbetét hosszú élettartamú legyen, csak megfelelően kiszárított fát szabad benne égetni. A legjobb a 20%-os nedvességtartalom alatti fa, az ennél nedvesebb tüzelőanyag égése során jóval több korom és kátrány keletkezik, valamint a fűtőértéke is kevesebb. Ne tüzeljünk fától eltérő anyagokkal, mint például textil, műanyag vagy szemét, mert ez rengeteg mérgező anyag keletkezésével jár, ami súlyosan károsítja a környezetet és veszélyes az egészségre.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a beépíthető sütőbetétek iránt és szeretne róluk bővebb információt kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Ne feledje, nálunk egy helyen megtalál mindent, ami a kandalló felújításához, javításához kellhet! Ajtók, tűzhelylapok és beépíthető sütőbetétek széles kínálatával várjuk. Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket bátran a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére!

Beépíthető sütők széles választékban az Ön kandallójába is!

A kandalló népszerű fűtőberendezés még napjainkban is. A tűz látványa, ropogása, fénye, különleges hangulatot teremt otthonunkban: egy hideg téli estén kinek ne esne jól a meleg mellé kuporodni egy bögre forró teával? Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy időnként szükség van a kandalló karbantartására, az elhasználódott részeinek a cseréjére. Cégünk nagy választékkal áll rendelkezésre beépíthető sütőkből, valamint kandalló ajtókból is, a legjobb, ha hozzánk fordul ezzel kapcsolatban!

Beépíthető sütőink tartós, strapabíró termékek, amik hosszú éveken át szolgálják majd tulajdonosaikat. Ha termékeinket választja, azzal sokat spórolhat is, hiszen a hosszú élettartamnak köszönhetően jóval később kell majd újat vásárolnia.

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni beépíthető sütőinkkel, kandallóajtóinkkal vagy a rendelés menetével kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.