Kandalló tűztérbetétek

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

18kw-os Kandallóbetét

Méret: 665 X 450 X 780 mm
8 mm falvastagágú öntvényből
Teljesítménye : 18 KW
165 mm vagy 200 mm-es füstcsőnyílással

Ára: 160.000 Ft

18 Kw-os külső levegős kandalló betét

Ára: 175.000 Ft

GO kandallóajtó hamuládával

GO kandallóajtó hamuládával, rostéllyal
Méret: 670 X 480 X 470 mm

Ára: 76.000 Ft

GO kandalló ajtó

Méret: 670 X 480

Ára: 64.000 Ft

Lemez hamuláda GO ajtóhoz

Ára: 26.000 Ft

12kw-os Kandallóbetét

Méret: 460 X 460 X 460 mm, magassága 720 mm
8 mm falvastagágú öntvényből, üvegmérete: 335×375 mm
Teljesítménye : 12 KW
füstcső: 160 mm

Ára: 135.000 Ft

12Kw-os külső levegős kandalló betét

Ára: 150.000 Ft

Vizslás Kandallóajtó

Méret: 460 x 420 mm
Beépítési méret: 335 x 375 mm

Ára : 42.000 Ft

Vizslás Kandalló Ajtó Szellőzővel

Anyaga: öntvény
Méret: 460 x 460 mm
Üvegméret: 335 x 375 mm

Ára : 47.000 Ft

Vizslás Kandalló Ajtó Hamuládával

Méret: 460 x 460 mm
Mélysége: 400 mm

Ára: 53.000 Ft

A kandalló tűztérbetétek karbantartásáról

Kandalló tűztérbetétek széles választékban, megbízható minőségben, hosszú élettartammal, rövid időn belül, megfizethető áron – forduljon hozzánk Ön is!

Az utánozhatatlan hangulat miatt az utóbbi években újra egyre népszerűbbé váltak a kandallók. Rengeteg szállodát kandalló beszerelésével varázsolnak otthonossá a vendégek számára, de magánszemélyek is előszeretettel döntenek mellettük. Azonban fontos, hogy a berendezés rendszeres karbantartást igényel ahhoz, hogy biztonságos legyen, illetve, hogy hosszú éveken át használhassuk majd. A karbantartási műveletek közé tartozik a kandalló tűztérbetét tisztítása is, amiről nem szabad megfeledkezni, ugyanis a tűztér a kandalló legfontosabb része.

Évente egyszer mindenképpen gondoskodni kell a kémény ellenőrzéséről, szükség esetén javításáról és a füstcső tisztításáról is. Ezeket azonban általában szakember végzi, mert egyrészt speciális eszközökre van hozzájuk szükség, másrészt pedig szaktudást és gyakorlatot is igényel a feladatok elvégzése. A kandalló tűztérbetét tisztítása azonban olyan művelet, amit házilag is meg lehet csinálni. Először is szükség van egy jó hamuporszívóra, amivel a kandalló tűztérbetétet kiporszívózhatjuk. Ehhez semmiképp se használjunk átlagos, háztartási készüléket, mert a hamu tönkre teszi! Miután kiporszívóztuk a kandalló tűztérbetétet, érdemes kiszerelni a lángterelőt is, és ezt is alaposan megtisztítani, majd visszaszerelni. A kandalló tűztérbetét karbantartásakor célszerű beiktatni a hamuláda kitakarítását is, hogy a hamu ne tudja elzárni az elsődleges égési levegő útját.

Ha úgy érzi, hogy nem boldogul vagy nem szeretne házilag nekifogni a kandalló karbantartásának, hívjon szakembert, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és minden szükséges feladatot elvégez. Amennyiben pedig új kandalló tűztérbetétre van szüksége, keressen minket bizalommal, cégünk széles választékkal és kedvező kandallóbetét árakkal áll rendelkezésére! Ha kérdése van, bátran forduljon munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Kandalló tűztérbetétek

Kandalló tűztérbetétek kedvező áron, kiváló minőségben

A kandallók nem arról híresek, hogy olcsón hozzájuk lehet jutni, hiszen számos részegységből állnak, amelyeket meg kell vásárolni, és akkor még nem is beszéltünk a munkadíjról, illetve a kémény kérdéséről. Ez utóbbit a legfrissebb szabályozások alapján kötelező béleltetni, ami szintén megemeli a kandalló építésének költségét. Aki tehát kandallóra vágyik, annak rengeteg pénzzel kell rendelkeznie? Nos, nem feltétlenül.

A kandalló alkatrészeinek megvásárlásával kezdődhet meg a spórolás, ha olyan termékeket vásárolunk, amelyeknek alacsony az ára. Fontos azonban megjegyezni, hogy az alacsony árral nem feltétlenül jár együtt a kiváló minőség, és mivel a kandalló komoly veszélyeket is rejt magában, bizonyos részegységeinek esetében inkább ne kössünk kompromisszumot. A kandalló tűztérbetétje például pont ilyen, ami – ha silány minőségű – könnyen okozhat komolyabb tűzesetet is, méghozzá a kandallón kívül.

Kínálatunkban többféle kandalló tűztérbetét is megtalálható, melyek kiváló minőségük mellett a kedvező árakat is fel tudnak mutatni. Vásárolja meg tőlünkkandalló tűztérbetétet és az egyéb alkatrészeket, és garantáltan nem kell majd kompromisszumot kötnie!

kandalló tűztérbetét

Kandalló tűztérbetétet szeretne vásárolni?

A tavasz a fűtésszezon vége is egyben, és ilyenkor mindenki átvizsgálja a különféle berendezéseit, hogy el tudja végezni a szükséges javításokat. A kandalló tűztérbetétjének cseréje is ilyenkor esedékes, ha a régi már tönkrement, de az általában tavaszra időzített felújítások alkalmával újonnan beépített kandallók ideje is ekkor jön el. Fontos mérlegelni, hogy mekkora, illetve milyen kialakítású kandallót szeretnénk beépíttetni az otthonunkba, mert ehhez mérten kell beszereznünk a különféle anyagokat, eszközöket és alkatrészeket, így a kandalló tűztérbetétet is.

Amennyiben kandalló tűztérbetétre lenne szüksége, a legjobb helyen jár! Kínálatunkban többféle kandalló tűztérbetét található, egy azonban közös bennük: a kiváló minőség. Méretek, illetve kialakítás szempontjából is széles a választékunk, az áraink pedig kedvezőek, így megéri tőlünk vásárolni!

Ha felkeltettük az érdeklődését, vásárolja meg új kandalló tűztérbetétjét cégünktől! Kérdése lenne termékeinkkel, illetve a rendelés menetével kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Miért vásároljon minőségi kandalló tűztérbetétet?

Manapság óriási a kínálat kandalló tűztérbetétekből: többféle méretű, kialakítású és funkciójú termék közül válogathatnak a vásárlók. Bárhogy is döntenek, a legfontosabb, hogy a kiválasztott kandalló tűztérbetét valóban színvonalas legyen.

A kandalló tűztérbetét minősége jelentős mértékben befolyásolja később a fűtőberendezés hatékonyságát. Növelni értelemszerűen csak megbízható termékkel lehet, ami ráadásul hosszú éveken át képes kiszolgálni az embereket. Egy megbízható kandalló tűztérbetéttel nem jelent gondot befűteni egy nagyobb helyiséget, emellett ezeket a betéteket sokkal egyszerűbb kezelni. A kandalló tűztérbetét minősége mellett ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására is, az intenzív teljesítményleadása miatt!

Fedezze fel kandalló tűztérbetét választékunkat! Nálunk csak minőségi termékeket találhat, így tűztérbetétjeinknek köszönhetően megtapasztalhatja a kandalló előnyeit. Ha szeretné megrendelni a kiválasztott elemet, vagy kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!