Kazánajtók

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

Cserépkályha Ajtó 300×300 mm-es

Méret: 350 x 350 mm
Beépítési méret: 300 x 300 mm

Típus áraink :
Fekete : 23.000 Ft

Üveges Cserépkályha Ajtó 300×300 mm-es

Méret: 350 x 350 mm
Beépítési méret: 300 x 300 mm

Típus áraink :
Fekete : 30.000 Ft

Hagyományos Cserépkályha Ajtó

Méret: 226 x 226 mm
Beépítési méret: 213 x 213 mm

Típus áraink :
Fekete : 18.000 Ft

Hagyományos Üveges Cserépkályha Ajtó

Méret: 226 x 226 mm
Beépítési méret: 213 x 213 mm

Típus áraink :
Fekete : 25.000 Ft

Cserépkályha Hamuajtó

Méret: 250 x 140 mm
Beépítési méret: 210 x 110 mm

Típus áraink :
Fekete : 6.000 Ft

Kazánajtóinkkal könnyedén felújíthatja berendezését!

Sok embernek van a tulajdonában olyan kazán, aminek bizonyos részei igencsak elhasználódtak az évek során. Gyakran a kazánajtó az, ami már nem képes betölteni rendeltetésszerű szerepét, ez pedig igencsak kellemetlen, hiszen nélküle eléggé körülményes és veszélyes használni a berendezést. Ha az Ön berendezésén is az ajtóval akadnak gondok, cserélje le az elhasználódott alkatrészt, és szerezze be kínálatunkból az új elemet!

Választékunkban többféle kazánajtó közül válogathat, így velünk nem jelent akadályt a régi elem lecserélése. Anyagilag is sokkal kedvezőbb, ha csak a meghibásodott ajtót cseréli le, hiszen az alkatrész jóval kevesebbe kerül, mint egy komplett, új kazán. Termékeink beépítésével ismét biztonságosan tudja használni a berendezését. Az új ajtó hosszú éveken át ki fogja Önt szolgálni, garantáljuk, hogy nem fog csalódni a kiválasztott termékben.

Egy alkatrészhiba miatt ne váljon meg kazánjától, hiszen tőlünk könnyedén beszerezheti az új kazánajtót! Ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válassza ki azt a típust és színárnyalatot, ami megfelel az elvárásainak! Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

kazánajtó

Kazánajtók: cserélje le a régit biztonságos darabra!

Olyan megbízható, tapasztalt céget keres, amely kazánajtók, illetve cserépkályha és kandalló ajtók gyártásával is foglalkozik? Ne kutakodjon tovább, hiszen nálunk a lehető legjobb helyen jár, cégünknél keresve sem találhat jobbat!

Az idei fűtési szezonban nagy és folyamatos használatnak volt kitéve a kazánajtó? Szeretné a régit Ön is újra és biztonságosra cserélni? Úgy vette észre, hogy a kazánajtó már nem záródik tökéletesen, illetve a szigetelés sem tökéletes? Ne kockáztasson tovább, hiszen elsődleges szempont minden helyzetben a biztonság! Ismerje meg elérhető választékunkat a weboldalunkon, vagy pedig kérje egyedi ajánlatunkat a kazánajtó elkészítéséhez! Miért döntsön Ön is mellettünk?

Több évtizede állunk ügyfeleink rendelkezésére. Elsődleges szempont számunkra, hogy megbízóinkat a lehető legrövidebb időn belül kiszolgáljuk. Emelett roppant fontos számunkra az is, hogy az általunk készített ajtók a lehető legjobb minőséget képviseljék, miközben elérhető, megfizethető árakkal állunk minden ügyfelünk rendelkezésére. Mire kell figyelni a kazánajtó kiválasztásánál? A méreteket mindenképpen nagyon pontosan kell lemérni, illetve figyelni kell arra is, hogy balra vagy jobbra nyílik az ajtó. 

Olyan – általunk gyártott – termékekkel, kazánajtókkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek hosszú éveken keresztül garantálják a biztonságos használatot. A minőség és a megbízhatóság mellett figyelünk az esztétikumra is, így mindenképpen jól dönt, ha Ön is stílusos kazánajtóink mellett teszi le a voksát. Ne aggódjon tovább a kazánajtó biztonságos használata miatt, használjon Ön is új, megbízható ajtót a következő fűtési szezonban  vagy már a mostani fűtési szezon végén! 

Kíváncsi a részletekre, illetve az ajánlatunkra? A kazánajtóink mellett kíváncsi a kandalló ajtókra, a cserépkályha ajtókra, a külső levegős ajtókra, a kemence ajtókra, a beépíthető sütőkre vagy éppen a tűzhelylapokra is? Ne habozzon, weboldalunkon megtekintheti az ajánlatunkat! Kérdéseivel, kéréseivel, kérjük, keresse bizalommal kollégáinkat! Várjuk mielőbbi jelentkezését! Legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk!

Mi mindent érdemes tudni a kazánajtókkal kapcsolatban?

A kazánajtót ritkán kell cserélni, de természetesen előfordulhat, hogy megsérül és emiatt újat kell vásárolnunk. Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük, hogy megfelelően ellátja-e a funkcióját, de legfőképpen még a szezon első begyújtása előtt van szükség alapos vizsgálatra.

Mielőtt elkezdjük használni a berendezést, érdemes egy alapos tisztítást véghezvinni. Ne feledkezzünk meg a tűztérről, a hamutérről és a füstcsövekről sem! Ezzel egy időben célszerű leellenőrizni, hogy kazánajtó jól záródik-e, valamint, hogy nincs-e elöregedve a szigetelése. Amennyiben a szigetelés sérült, azt cseréljük ki, ehhez tűzálló terméket használjunk. Ha teljesen új kazánajtót szeretnénk vásárolni, pontosan mérjük le, hogy mekkorára van szükség, majd a tömör és az üveges változatokból keressük ki a leginkább tetszőt.

Cégünknél a kazánajtót is beszerezheti! Forduljon hozzánk bizalommal, tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!