Cserépkályha ajtók

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

Cserépkályha Ajtó 300×300 mm-es

Méret: 350 x 350 mm
Beépítési méret: 300 x 300 mm

Típus áraink :
Fekete : 23.000 Ft

Üveges Cserépkályha Ajtó 300×300 mm-es

Méret: 350 x 350 mm
Beépítési méret: 300 x 300 mm

Típus áraink :
Fekete : 30.000 Ft

Hagyományos Cserépkályha Ajtó

Méret: 226 x 226 mm
Beépítési méret: 213 x 213 mm

Típus áraink :
Fekete : 18.000 Ft

Hagyományos Üveges Cserépkályha Ajtó

Méret: 226 x 226 mm
Beépítési méret: 213 x 213 mm

Típus áraink :
Fekete : 25.000 Ft

Cserépkályha Hamuajtó

Méret: 250 x 140 mm
Beépítési méret: 210 x 110 mm

Típus áraink :
Fekete : 8.000 Ft

Íves Madaras Kandallóajtó

Méret: 460 x 345 mm
Beépítési méret: 320 x 265 mm
Üveg: 185 x 235 mm (robax)

Típus áraink:
Fekete : 40.000 Ft

Ára : 20.000 Ft

Íves Madaras Nagyüveges Kandalló Ajtó

Méret: 460 x 345 mm
Beépítési méret: 320 x 265 mm
Üveg: 185 x 285 mm (robax)

Típus áraink:
Fekete : 42.000 Ft

Ára : 4.000 Ft

Íves Kandalló Hamuajtó

Méret: 340 x 200 mm
Beépítési méret: 260 x 120 mm

Típus áraink:
Fekete : 18.000 Ft

Ára : 7.500 Ft

Üveges kandallóajtó: szerezze be tőlünk!

üveges kandallóajtó

Az üveges kandallóajtó biztonságot nyújt, de a lángok látványáról sem kell lemondani, ha ezt választjuk a zárt változat helyett.

A kandalló – persze amellett, hogy fűt – alapvetően a lángok látványáról, illetve a tűz hangulatáról szól; aki csak fűteni szeretne, valószínűleg inkább a cserépkályhát választja, már csak a magasabb hatékonyság miatt is. A nyílt tűz azonban veszélyeket is rejt magában, tehát egyrészt óvatosnak kell lenni vele, másrészt pedig gondoskodni kell arról is, hogy a lehető legkisebb kockázat mellett lehessen üzemeltetni a kandallót; az üveges kandallóajtó az egyik eszköz, ami emeli a biztonság szintjét.

Az üveges kandallóajtó lényege, hogy lezárja a tűzteret, azaz a kipattanó szikráknak semmi esélyük arra, hogy felgyújtsák a lakást, a látvány azonban megmarad. Ezzel gyakorlatilag két legyet lehet ütni egy csapásra, ráadásul egyszerűen, hiszen az üveges kandallóajtó könnyen beépíthető, a végeredmény pedig szemet gyönyörködtetően esztétikus lesz.

Sokszor merül fel viszont a kérdés, hogy hogyan lehetséges, hogy az üveges kandallóajtó bírja azt a hőterhelést, amit a kandallótól – pontosabban a benne lobogó lángoktól – kap. A válasz igen egyszerű: az üveges kandallóajtót kifejezetten erre a célra tervezték, a hozzá felhasznált üveg pedig hőálló és feszültségmentes, tehát az nem fordulhat elő, hogy az üveglap megreped, netán “felrobban”, és szilánkokkal teríti be a környezetét.

Lényeges tudni, hogy az üveges kandallóajtó nem karbantartásmentes, azaz időről időre szüksége van egy kis gondoskodásra. Nem kell azonban hatalmas feladatokra gondolni, csupán ellenőrzésre és tisztításra, hiszen az üveg belső oldalán lángok és füst található, a koromlerakódás elkerülhetetlen. Ennek letisztítása garantálja azt, hogy a tűz látványával mindig meghitt hangulat uralkodjon az otthonunkban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az üveges kandallóajtók iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cserépkályha ajtó – zárt vagy üveges verziót válasszunk?

Cserépkályha ajtó

Cserépkályha ajtókból számtalan típus létezik: többféle zárt és üveges modell közül válogathatunk és mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Egy időben kevesebben döntöttek a cserépkályhák mellett, azonban az elmúlt években újra népszerű lett ez a fűtési módszer. Mivel a kályhák szerves részét képezik a lakás berendezésének, ezért fontos, hogy kinézetre is megfeleljenek az elvárásoknak. Érdemes például jól átgondolni, hogy milyen cserépkályha ajtót választunk, mert ez nagyban befolyásolja majd a teljes szerkezet megjelenését. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen előnyei vannak a különböző ajtótípusoknak!

A cserépkályha ajtók régebben általában teljesen zártak voltak, vagyis alapvetően nem lehetett belátni a kályha belsejébe, csupán egy kis “kukucskáló” volt kialakítva. Természetesen napjainkban is lehet ilyen fajta ajtót kapni, ami remek választás, ha a berendezés használatával valóban csak a fűtés a célunk.

Napjainkban azonban egyre népszerűbbek az üveges vagy részben üveges cserépkályha ajtók is. Ezek nagy előnye, hogy használatukkal nem csak a kellemes hőmérsékletet, hanem a tűz látványát is élvezhetjük. Így könnyen megteremthetjük az otthonos hangulatot, hiszen a lángok játéka és a tűz fénye is szerves részét képezi majd a helyiségnek. Természetesen az üveges cserépkályha ajtók is teljesen biztonságosak, az üveg hőálló, így nem kell tartani attól, hogy megrepedne a forróság hatására.

A cserépkályha ajtók minden esetben egy kis gondoskodásra szorulnak, vagyis bizonyos időközönként érdemes őket letisztítani, megszabadítani a koromtól, és megnézni, hogy nincs-e rajtuk sérülés vagy más hiba, amit javítani kellene.

Cégünk kiváló ár-érték arányú cserépkályha ajtók nagy választékával áll Ügyfelei rendelkezésére, ezért mindenképp érdemes áttekinteni kínálatunkat. Amennyiben kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban, ne habozzon, bátran keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! Döntsön mellettünk Ön is, vásároljon cserépkályha ajtót megbízható helyről!

Szerezze be tőlünk az új cserépkályha ajtót zárt vagy üveges kivitelben!

Rengeteg ingatlanban találhatók cserépkályhák, nem véletlenül, ugyanis ezek a berendezések kiváló megoldást nyújtanak a téli hidegben, ráadásul még esztétikusak is. Ha a cserépkályha felújításra szorul, cserére kerülhetnek a rossz cserepek és a cserépkályha ajtó is. Ha Ön is szeretné felújíttatni a berendezést, és cserépkályha ajtóra is szüksége lenne ehhez, szerezze be tőlünk az új elemet!

Cégünk többféle cserépkályha ajtót kínál, így nálunk biztosan megtalálja azt az elemet, ami megfelel igényeinek. A kínálatunkban található cserépkályha ajtók ízlésesek és strapabírók, így képesek lesznek hosszú éveken át biztosítani a berendezések biztonságos használatát.

Ha megnyugtatja a lobogó tűz látványa, érdemes a zárt típusok helyett az üveges cserépkályha ajtókat választania. Természetesen ezek az üvegek is ellenállnak a magas hőmérsékletnek, tehát nem kell attól tartania, hogy megrepednének használat közben.

Válassza ki az Önnek tetsző cserépkályha ajtót, majd vásárolja meg kínálatunkból! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!