Külső levegős GO ajtó

Ár: 135.000 Ft +ÁFA

A kandallóknak rengeteg előnyük van, ráadásul utolérhetetlenek a meleg, otthonos hangulat megteremtésében. Fontos azonban, hogy mindenképp gondoskodni kell a biztonságról is, hiszen sajnos a balesetek könnyen megtörténnek. Ebben játszik fontos szerepet a kandalló ajtó. Régen ezen a téren nem volt sok választási lehetőség, azonban a modern világunknak köszönhetően ma már választhatjuk a külső levegős kandalló ajtókat is, amik megalapozzák a balesetmentes használatot.

Az ilyen típusú kandalló ajtók titka abban rejlik, hogy nem forrósodnak át annyira, mint a hagyományos változatok. Még a legnagyobb odafigyelés mellett is bárkivel előfordulhat, hogy véletlenül hozzáér a szerkezethez, és ez akár súlyos égési sérüléseket is okozhat. Ettől nem kell tartani, ha a külső levegős kandalló ajtók mellett döntünk, mert ezek még hosszú idő alatt sem válnak tűzforróvá. Ezért különösen ajánlottak kisgyermekes családok számára, ahol egyébként még nagyobb lenne a balesetveszély, hiszen a kicsiktől nem lehet elvárni, hogy minden pillanatban odafigyeljenek és véletlenül se érjenek a szerkezethez.

külső levegős kandalló ajtók másik nagy előnye, hogy sokkal tisztábbak és átlátszóbbak maradnak, mert nem rakódik rájuk a korom. Így azon túl, hogy élvezhetjük a tűz látványát, a tisztítást is gyorsabban elvégezhetjük. Nem kell többé különféle mosószerekkel súrolni és számos módszert bevetni a tisztaság érdekében, ami ráadásul csak az első begyújtásig tart majd. A külső levegős kandalló ajtók emellett rendkívül elegánsak is, egyedivé és szebbé varázsolják a teljes szerkezetet.

Cégünk kínálatában a külső levegős kandalló ajtók kedvező áron találhatók, választékunk pedig széles, így mindenki megtalálhatja köztük az otthonához illő darabot. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy Ön is ezt a biztonságos megoldást választja, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon munkatársainkhoz, ők szívesen állnak rendelkezésére!