Kandalló ajtók

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

Vizslás Kandallóajtó

Méret: 460 x 420 mm
Beépítési méret: 335 x 375 mm

Ára: 46.000 Ft

Vizslás Kandalló Ajtó Szellőzővel

Anyaga: öntvény
Méret: 460 x 460 mm
Üvegméret: 335 x 375 mm

Ára : 52.000 Ft

Vizslás Kandalló Ajtó Hamuládával

Méret: 460 x 460 mm
Mélysége: 400 mm

Ára: 58.000 Ft

GO kandallóajtó hamuládával

GO kandallóajtó hamuládával, rostéllyal
Méret: 670 X 480 X 470 mm

Ára: 81.000 Ft

GO kandalló ajtó

Méret: 670 X 480

Ára: 69.000 Ft

Lemez hamuláda GO ajtóhoz

Ára: 35.000 Ft

Íves Madaras Kandallóajtó

Méret: 460 x 345 mm
Beépítési méret: 320 x 265 mm
Üveg: 185 x 235 mm (robax)

Típus áraink:
Fekete / Huzatszabályozóval: 40.000 Ft

Ára : 20.000 Ft

Íves Madaras Nagyüveges Kandalló Ajtó

Méret: 460 x 345 mm
Beépítési méret: 320 x 265 mm
Üveg: 185 x 285 mm (robax)

Típus áraink:
Fekete : 42.000 Ft

Íves Kandalló Hamuajtó

Méret: 340 x 200 mm
Beépítési méret: 260 x 120 mm

Típus áraink:
Fekete : 18.000 Ft

Íves Kandalló Hamuláda

Méret: 460 x 380 x 60 mm

Ára : 18.000 Ft

Kandalló Rostély

Méret: 270 x 310 mm

Ára : 7.500 Ft

Befalazó karom

Ára : 300 Ft

kandalló ajtó rendelés

A kandalló ajtó rendelés szempontjairól

A kandalló ajtó rendelés ott kezdődik, hogy a vásárló tisztában van vele, hogy milyen ajtót keres. A kandalló ajtó a zárt tűzterű fűtő berendezésre illik, hiszen ennél a megoldásnál a tűztér be van építve. A lángoktól a kandalló falazata és az üvege védi a szobát. Az ajtónak meg kell felelnie néhány kikötésnek, hogy ne csak mutatós legyen, hanem biztonságosan használható is.

A kandalló ajtó rendelés első lépései közé tartozik a pontos méretvétel. A kandalló nyílásába precízen beilleszthető ajtó beépítése és használata is zökkenőmentes, hiszen pontosan illik a helyére. Ha szükséges, nyugodtan kérje ki szakember tanácsát, illetve igényelje a segítségét is, ha nem boldogul a méréssel vagy nincsenek megbízható ismeretei a kandalló kiegészítőkről.

kandalló ajtó rendelés további tényezője a méreten túl maga az alapanyag. Nyilvánvaló, hogy a kandallónak ez a kiegészítője is speciális alapanyagból készül, mert a magas hőmérsékletnek ellen kell tudni állnia. A kandalló ajtó készülhet rácsozattal, öntvényből, egyszerű vagy díszesebb kivitelben is, üveggel kiegészítve vagy üveg nélkül. Az üvegbetét általában kerámia üveget jelent, ami tökéletesen ellenáll a melegnek akár 800 celsius fokig is.

A kandalló ajtó rendelés általában nem csak az ajtót magát jelenti. Ha egy jól felszerelt kandalló ajtót szeretne vásárolni és a kandalló további kiegészítőire is szüksége van, akkor olyan terméket válasszon, ami rendelkezik hamuládával, rostéllyal, szellőzővel, hamuajtóval is. Egy komplett szerkezettel  már sok mindent kipipálhat a hiányzó kiegészítők listáján!

kandalló ajtó rendeléssel kapcsolatos minőségi termékekért nem kell messzire mennie. Forduljon bizalommal a mi üzletünkhöz, mert a termék kínálatunkban megtalálja mindazt a kiegészítőt és kandalló elemet, amivel teljessé és maximálisan hatékonnyá teheti a fűtő berendezését! A megfizethető árakat és a magas színvonalat garantáljuk! Érdeklődjön a nálunk kapható termékekről és a kandalló ajtó rendelésről a honlapunkon közzétett elérhetőségek egyikén!

Kandallóajtóval egyedivé varázsolhatja kandallóját!

Az emberek többsége irigykedve tekint a kandallóval rendelkező otthonokra, hiszen ezek a fűtőberendezések csodás hangulatot képesek teremteni az ingatlanokban. Közben pedig előfordul, hogy a tulajdonosok már unják őket és szeretnének egy kicsit változtatni rajtuk, modernebbé vagy éppen rusztikusabbá varázsolni őket. Sokan nem tudják, de ma már erre is van lehetőség! Új kandallóajtó vásárlásával ugyanis akár teljesen új külsőt is kaphat a berendezés, ráadásul megfizethető áron.

Kandallóajtóink között talál egyszerűbb darabokat, de rendelkezésére állunk akár íves kialakításúval is. Természetesen fontos szempont a kandallóajtó mérete, azonban cégünk nagy választékot kínál, amiben biztosan Ön is megtalálja majd az igényeinek megfelelőt! Kandallóajtóinkat kedvező áron kínáljuk, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötni a minőségükkel kapcsolatban. A külsőt tekintve, ha szereti élvezni a tűz látványát és fényét, akkor célszerű az üveges, vizslás verziók közül vásárolnia, de, ha ez annyira nem fontos szempont, akkor a rácsos modelleket is érdemes megtekinteni. Az általunk kínált kandallóajtók mindegyike tartós, megbízható termék, ami hosszú távon is képes lesz tökéletesen betölteni a funkcióját. További előnyük, hogy könnyen tisztíthatóak, így nem kell a takarításukkal sem sokáig vesződni, illetve speciális tisztítószereket igénybe venni. Egyes termékeink hamuládával együtt kerülnek kialakításra, így ezek használatával még egyszerűbb és gyorsabb a keletkező hamu eltávolítása is.

Szeretné egy kicsit felfrissíteni kandallója megjelenését? Keressen fel minket bizalommal, és válasszon kedvére kandallóajtóink közül! Minőségi termékek széles választékával várjuk, melyek között biztosan Ön is megtalálja az igényeinek és a stílusának megfelelőt. Nézzen körül nálunk, ha pedig kérdése lenne kandallóajtó kínálatunkkal kapcsolatban, forduljon munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szívesen tájékoztatják a részletekről!

Kandallóajtók széles típusválasztékban: találja meg nálunk az igényeinek megfelelőt!

Ahány ember, annyiféle elképzelés merülhet fel a kandallóajtókkal kapcsolatban. Mivel mi tisztában vagyunk ezzel, igyekeztünk igazodni az elképzelésekhez, ezért választékunkban többféle típusú kandallóajtót is kínálunk vevőinknek.

Bármelyik kandallóajtót is választja, garantáljuk, hogy nem fog csalódni termékeinkben. Az ajtók megbízhatók, strapabírók, hosszú távon kiszolgálják Önt. Nem csupán funkciójukban, hanem kinézetükben is tartogatnak előnyöket: roppant ízléses darabok, amik hozzájárulnak a kandallók tökéletes összképéhez.

A választékunkban talál olyan kandallóajtókat is, amikkel sokkal egyszerűbb a hamu kezelése. Hamuládával vannak ellátva, amiből szennyeződésmentesen tudja eltávolítani a hamut a berendezésből.

Tekintse meg kandallóajtó választékunkat, válassza ki az igényeinek megfelelőt! Amennyiben kérdései lennének, segítségre van szüksége a választásban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!