Külső levegős ajtók

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!

Külső levegős Vizslás ajtó

Ár: 110.000 Ft +ÁFA

Külső levegős Madaras ajtó

Ár: 105.000 Ft +ÁFA

Külső levegős GO ajtó

Ár: 135.000 Ft +ÁFA

A külső levegős ajtók a kezdő kandallótulajdonosok számára is ideálisak!

A kandallók világszerte egyre népszerűbbek. Nagyon sokan döntenek mellettük, hiszen egyre inkább előtérbe kerül a természetközeli lakberendezés, a meleg, otthonos hangulat megteremtése. A kandallók ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak, ezért egyre többen vágnak bele és rohamosan bővül a kandallótulajdonosok tábora. Mindennél fontosabb azonban, hogy úgy legyen kialakítva a berendezés, hogy biztonságos legyen, ne történhessen baleset. Ennek érdekében érdemes a külső levegős ajtók mellett dönteni. Nézzük, miért célszerű ezeket a típusokat választani!

Aki régóta használ kandallót, esetleg mindig is ilyen fűtőberendezéssel rendelkezett, az már bizonyára nagy gyakorlatot szerzett a kezelésében, és rutinból tud róla mindent. Ez azonban már sokkal kevésbé természetes egy új kandallótulajdonosnak, akinek most kell beletanulnia a vele kapcsolatos feladatokba. Ha a külső levegős ajtók mellett dönt, azzal megalapozza a saját biztonságát. A külső levegős ajtók előnye ugyanis, hogy nem tudnak annyira felforrósodni, mint a hagyományos társaik, így sokkal kevésbé veszélyesek. Természetesen az elővigyázatosság mindig alapvető, de a külső levegős ajtóknak köszönhetően jelentősen lecsökkenthető a balesetveszély. Az ilyen típusú nyílászárók további előnye még, hogy nem kormosodnak, sokkal ritkábban van szükség a tisztításukra is, ami általában szintén nehézséget okoz az újdonsült kandallótulajdonosoknak.

külső levegős ajtók jelentősen megkönnyítik a berendezés kezelését és hozzájárulnak a biztonsághoz is. Természetesen akkor is megéri mellettük dönteni, ha a régebbi kandallóját szeretné valaki felújítani, hiszen ekkor is érdemes a biztonság fokozására, valamint a tisztítás leegyszerűsítésére törekedni.

Ha szeretne többet tudni a külső levegős ajtókról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére! A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és döntsön Ön is az általunk kínált külső levegős ajtók mellett!

külső levegős ajtók

A külső levegős kandalló ajtók mindenhol előnyösek!

Napjainkban újra virágkorukat élik a kandallók, hiszen ezek nem egyszerű fűtőtestek, hanem gondoskodnak a különleges hangulatról is a helyiségekben. Ennek köszönhetően előszeretettel választják őket nem csak magánházakba, hanem szállodákba, éttermekbe is, ahol a vendégek részére otthonos környezetet szeretnének teremteni. Nagyon fontos azonban, hogy minden esetben gondoskodjunk a biztonságról. Ennek érdekében érdemes a külső levegős kandalló ajtók mellett dönteni.

Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy a kandalló forró, azonban bárkivel előfordulhat, hogy figyelmetlenségből hozzáér. Aki otthon is fával fűt, az valószínűleg nem feledkezik meg magáról, ám a szállodának, étteremnek garantálnia kell az összes vendég biztonságát. Ezért érdemes a külső levegős kandalló ajtók mellett dönteni, amelyek nem forrósodnak át, így megakadályozzák, hogy bárki megégesse magát, ha véletlenül hozzáér. Sajnos balesetek történnek, egy felnőtt is megégetheti a kezét, azonban a kisgyermekkel érkező vendégek szempontjából még fontosabb, hogy a berendezéshez hozzáérve ne történjen baj. A külső levegős kandalló ajtókkal ennek elejét vehetjük. Ezek az ajtók olyan technológiával készülnek, aminek köszönhetően nem forrósodnak fel annyira, mint a hagyományos nyílászárók. Így bátran telepíthetünk egy szállodába vagy étterembe is kandallót, ami biztosítja az otthonos hangulatot, ugyanakkor nem balesetveszélyes senki szempontjából. A külső levegős kandalló ajtók további előnye még, hogy nem kormosodnak úgy be, könnyebben takaríthatóak.

Cégünk a külső levegős kandalló ajtókat nagy választékban és kedvező áron kínálja, ezért érdemes nálunk körülnézni, ha szeretné kihasználni a termékek előnyeit. Ha hotelbe vagy szállodába szeretne kandallót telepíteni, akkor ez a legjobb választás, hiszen mindenképp gondoskodni kell a biztonságról.  Ha kérdése van, illetve bővebb információt szeretne kérni a külső levegős kandalló ajtókról, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Külső levegős kandalló ajtókkal sokat tehet családja biztonságáért!

Az egészség és vele szorosan karöltve a biztonság, mindennél fontosabbak. Otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt arra kell törekednünk, hogy megelőzzük a baleseteket. Szerencsére nagyon sok balesetet lehet elkerülni odafigyeléssel, illetve bizonyos eszközök, berendezések használatával. Sajnos még napjainkban is minden évben történik például szénmonoxid-mérgezéses eset, pedig ez is egy olyan baleset, ami ellen hatékony védekezési módok állnak rendelkezésre. Ezek között fontos szerepet töltenek be a külső levegős kandalló ajtók, melyek használatával elejét vehetjük a mérgező anyag belső légtérbe kerülésének.

A külső levegős kandalló ajtók úgy segítik a balesetek megelőzését, hogy megakadályozzák, hogy a szén-monoxid a belső légtérbe áramolhasson. Ez azért nagyon jó megoldás, mert annak ellenére, hogy a mérgezésnek vannak tünetei, sajnos sok embernek egyszerűen nem jut eszébe, hogy erre gyanakodjon. A tünetek megjelenésekor ugyan még nem lenne késő kimenekülni és segítséget hívni, de az emberek a téli időszakban gyakran nem tulajdonítanak jelentőséget az influenzához hasonló jeleknek. A külső levegős kandalló ajtókkal viszont mindez elkerülhető, így teljes biztonságban tudhatja otthonát és családját. Természetesen a tűz közelében mindig elengedhetetlen a körültekintés és az odafigyelés, ám fontos, hogy minimálisra csökkentsük a lehetséges veszélyforrásokat. A külső levegős kandalló ajtók ráadásul a kialakításuknak köszönhetően sokkal kevésbé lesznek kormosak, így nem csak a tisztítás egyszerűbb, de a tűz látványa hozzájárul az otthonos hangulat megteremtéséhez is. Cégünk kedvező áron kínálja a külső levegős kandalló ajtókat, így termékeink nem jelentenek nagyobb terhelést a családi kasszának sem.

Szeretné Ön is biztonságosabbá varázsolni kandallóját? A legjobb helyen jár! Döntsön a külső levegős kandalló ajtók mellett, és menjen biztosra a szén-monoxid mérgezés megelőzését illetően! Ha bővebb információra van szüksége, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

A külső levegős ajtók további előnye

külső levegős ajtókról többször is írtunk már, és rengeteg előnyét felsoroltuk kezdve a biztonsággal és a praktikus oldalával, ám egy nagyon fontos tulajdonság eddig kimaradt; ezt most pótoljuk.

külső levegős ajtó stílusos, esztétikus, és modern megjelenést kölcsönöz a kandallónak. Egy modern otthonban ma már szinte megszokott a kandalló, és sokan építtetik be régebben épült házuk nappalijába is, mivel a fűtőértékén túl hangulatos és magával ragadó, ahogy a lángok táncolnak a tűztérben. A külső levegős ajtó a korábban felsorolt előnyökön túl képes egyfajta keretet adni a tűznek, és mindezt olyan modern köntösben, amire semmilyen egyéb megoldás nem képes.

Amennyiben még nincs a kandallóján külső levegős ajtó, ideje beszereznie egyet! Kínálatunkban többféle típus közül választhat, így könnyen megtalálhatja azt, amelyik a leginkább illik az otthona stílusához. Rendelje meg tőlünk, és élvezze a külső levegős ajtó nyújtotta előnyöket! Kérdése lenne? Tegye fel nekünk elérhetőségeinken!

A külső levegős ajtók a szénmonoxid-mérgezés megakadályozásának pillérjei!

Sajnos minden évben lehet hallani szénmonoxid-mérgezéses esetekről. Ez a mérgező gáz színtelen és szagtalan, a mérgezés tünetei nem annyira egyértelműek, így sokszor nem gondolnak rá az emberek, inkább azt hiszik, hogy elkapták az influenzát. Azonban ez egy nagyon súlyos probléma, ami akár halállal is végződhet, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy megakadályozzuk. A balesetek elkerülésében fontos szerepe van a szénmonoxid-érzékelőknek, a külső levegős ajtóknak és a rendszeres karbantartásnak is.

Egy megbízható szénmonoxid-érzékelőt mindenképp érdemes felszerelni a lakásba, ami riasztással figyelmeztet, ha a gázt érzékeli a levegőben. Sokat tehetünk azzal is, ha külső levegős ajtót használunk, ami megakadályozza, hogy a kandallóból a belső légtérbe áramoljon a levegő. Természetesen nem szabad megfeledkezni a rendszeres ellenőrzésről és karbantartásról sem!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben még egy külső levegős ajtó hiányzik a teljes biztonsághoz!

A külső levegős ajtó és a füst kapcsolata

A külső levegős ajtók előnyeiről írtunk már, azonban egy fontos dolog kimaradt: a biztonság. A szénmonoxiddal kapcsolatos hírek minden télen megszaporodnak, és sokan éppen ezért nem vásárolnak maguknak kandallót.

A külső levegős ajtókon nincs huzatszabályzó, ezért légmentesen zárhatóak. Ha a házban páraelszívó működik, az szívó hatást generál az egész lakásban. Mivel a nyílászárókon keresztül – ha azok jól záródnak – nem tud a levegő a beltérbe áramlani, a kéményen át teszi, vagyis füsttel telik meg az egész lakás, ami meglehetősen veszélyes. Ha a kandallón külső levegős ajtó van, akkor ez nem történik meg, hiszen az teljesen elszigeteli a tűzteret a lakástól, így biztosak lehetünk benne, hogy nem áll fenn a szénmonoxid-mérgezés lehetősége sem.

Amennyiben külső levegős ajtót szeretne vásárolni kandallójára, tekintse meg kínálatunkat! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

A külső levegős ajtók előnyeiről

Laikusként sokan nem is gondolnák, hogy mennyire fontos szerepet játszik a kályha ajtaja. Az egyértelmű, hogy véd a kipattanó parázstól, illetve, hogy ezen keresztül tehetjük be a fát, azonban az már kevésbé magától értetődő, hogy a hőleadást is befolyásolja. Nézzük, miért érdemes a külső levegős ajtókat választani!

A külső levegős ajtók nagy előnye, hogy megakadályozzák a begyújtás utáni hirtelen hőlökést, vagyis sokkal jobban a kályha sugárzó hőleadása fogja a meleget adni. Mivel ezek az ajtók teljesen légmentesen zárhatóak, nem kell attól félnünk, hogy a ház légterébe jut a füst. Sokan szeretik őket azért is, mert nem kormozódnak, mint a hagyományos társaik. Mivel a levegő négy irányból áramlik a belső üveg felületére, így nem tud lecsapódni a pára. Fontos megemlíteni azt is, hogy a külső levegős ajtók külső üvege sokkal kevésbé melegszik fel, mintha csak egy réteg üveg lenne, ami biztonsági szempontból is pozitív.

Ha további kérdése lenne a külső levegős ajtókkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket! Válasszon Ön is modern, minden szempontból előnyös megoldást!