Kemence ajtók

A feltüntetett árak nettó árak és tájékoztatási jellegűek! Az aktuális árainkhoz kérem keressen fel.

Egyszárnyú üveg nélküli kemenceajtó

Anyaga: acél
Mérete: 600 x 400 mm

Ára : 37.000 Ft

Egyszárnyú üveges kemenceajtó

Anyaga: acél
Mérete: 600 x 400 mm

Ára : 42.000 Ft

Kétszárnyú üveg nélküli kemenceajtó

Anyaga: acél
Mérete: 600 x 400 mm

Ára : 42.000 Ft

Füstölő Ajtó

Mérete: 860×560 mm

Ára : 52.000 Ft

Rostély

Ára : 7.500 Ft

Belső ajtó kemencéhez tévő ajtó

Ára : 5.000 Ft

Befalazó karom

Ára : 300 Ft

A kemence ajtók szerepéről röviden

A kemence ajtók roppant fontos szerepet töltenek be a sütés során, éppen ezért, ha kemencét építtetne, mindenképpen fordítson figyelmet az ajtó kiválasztására.

A kemence ajtókkal az égési levegő mennyiségét lehet szabályozni: ha beljebb zárja, kevesebb levegőt enged be az ajtó a sütőtérbe, ennek hatására lassul az égés. Ezáltal minden élelmiszer alapanyag kellően át tud sülni a berendezésben, így nem jelent gondot a húsoknak, tésztaféléknek, zöldségeknek megfelelő hőmérsékletet biztosítani a sütéskor. A kemence ajtók emellett hozzájárulnak a biztonságos használathoz, beépítésükkel nem szükséges folyamatos felügyeletet biztosítani a kemencének.

Kínálatunkban többféle termék közül is válogathat, így könnyedén megtalálhatja azt a kemence ajtót, ami megfelel az igényeinek, legyen az tömör, vagy üveges változat. Termékeink megbízhatók és kedvező áron beszerezhetők. Ha kérdései lennének kemence ajtóinkkal kapcsolatban vagy szeretné jelezni vásárlási szándékát, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!